onsdag 29. juli 2009

Gratulasjoner til Sander og Christina

Idag vil jeg gratulere mine to eldste barnebarn med dagene sine. Sander som var 7 år den 22. juli og Christina som er 13 år idag. Gratulerer med dagene begge to.

Sander var på ferie på Sørlandet på dagen sin, men dagen før var vi isammen på Marinemuseet i Horten.
På museèt var det masse nytt for en motor- og båtintressert gutt å studere. Bl.a fikk vi se modeller av et utrolig mange båter som hadde vært i bruk til å forsvare landet gjennom flere århundrer. Det haglet med spørsmål og kommentarer og vi hadde store problemer med å svare på alt den vitebegjærlige ville ha svar på.
Vi avsluttet dagen i Horten med en pizza, og det var nok en sliten gutt med små bein som dro sørover til Flekkerøya med sine foreldre.... Gratulerer med dagen din Sander. Regner med at du hadde det fint. Fikk du fanget noen krabber da?


Christina har sin bursdag idag og hun fyller 13 år, og endelig tenåring. Gratulerer med dagen til deg også. Dagen din vil bli feiret sammen med resten av familien på søndag. Da er nok hele gjengen samlet igjen, og alle hjemme fra ferie.
På dagen din idag er du vel i stallen har jeg forstått. Det er jo stort sett der du oppholder deg, så ofte du har anledning. I forrige uke var du på rideleir og det var vel kjekt. Du ble vel kjent med flere hestejenter da tenker jeg, og stiftet nye forbindelser og venner.

Snart så starter alvoret opp igjen med, men skole og nye oppgaver. Da er det ungdomsskolen som kaller på deg, men det går sikkert fint. Ønsker deg lykke til med skole og alt det nye som ligger foran deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar