lørdag 18. februar 2012

En stund siden sist ja......

I går fikk jeg en e-post og en etterlysning av nye innlegg på bloggen min.
Ja det har dessverre blitt ei stund siden sist jeg skrev noe her nå, så den etterspørselen er godt berettiget. Jeg gikk rett og slett lei hele bloggen og følte vel at jeg ikke hadde noe spesielt å fortelle til dere. Men ofte er det vel slik at det mest dagligdagse hendingene er like "intresant" som noe annet. Så derfor vil jeg prøve å ta denne oppfordringen. Jeg lover ikke nye innlegg hver dag, men håper at du som følger meg, finner noe av det jeg skriver om, litt intresant likevel.

Det har jo skjedd endel siden sist jeg skrev, både hos meg og ellers i livet rundt omkring. Skal prøve å komme tilbake til noe av det etterhvert.

For tiden har vi en sønn og hans lille familie boende hos oss. De har solgt huset sitt, og siden de ikke har overtatt det "nye" huset sitt ennå, har de "mellomlandet" hos oss for ca. 3 mnd. Det går faktisk ganske bra.

Her ser du gutta boys i aksjon. Trygve er klar for karneval i barnehagen, og Sverre sitter med pekefing`ern og er snart klar for senga.

Vi innretter oss etter hverandre så godt vi kan, og det blir jo litt omstillinger for oss alle. Men det er veldig hyggelig å kunne ha de to små barna i huset, og ikke minst få følge dem daglig "på godt og vondt" Man kommer faktisk litt nærmere hverandre også.

3 kommentarer:

 1. Hei! Så koselig at du er tibake :)
  Har savnet deg!

  SvarSlett
 2. Jeg har savnet deg, så det er koselig at du er tilbake. Kan tenke meg at det er koselig å ha sønnens familie boende hjemme hos deg. Men det blir nok herlig nå de flytter ut! Tenk slik var jo vanlig at folk måtte bo i gamle dager, og det gikk jo bra somregel.
  Det å ha den daglige omgangen med barnebarn er jo veldig hyggelig. De vokser alt for fort!
  Ha en god helg,

  SvarSlett
 3. Godt du er på bloggrullen min igjen, Anne-Lise, savna deg serru!! :D Alltid kos å lese hva gode venner gjør hjemme i gamlelandet for oss i utlendighet, så stå på!

  klem og solskinn!

  SvarSlett