lørdag 5. september 2009

Trivselbygda Hillestad, Holmestrand

Mye av dagen idag ble tilbragt ved bygde-
kvinne-lagets markeds-
dag i Hillestad. Her var det et yrende liv fra tidlig formiddag og de ferske grønnsakene og bakervarene ble nesten revet bort. Hvert år samler den lille trivselbygda seg til årets markedsdag, og til og med været viste seg fra sin bedre side idag. Her finner du et referat fra fjorårets marked.Hillestad Promenadeorkester sto for litt av underholdningen, og ellers var det mange salgsboder med et rikt utvalg av forskjellige produkter. Det var alt fra grønnsaker og hjemmebakte brød og kaker, til treskjæring, tredreiing, strikka klær, smykker, keramikk + m.m.

Her er et lite knippe av Gro Kjøll`s kjente design Vestfoldstakken. Hennes produksjon kan du lese mer om her.

Botne Historelag`s stand ble også godt besøkt. Her var det salg av den nyeste utgaven av Botne Bygdebok og deres eget årtidsskrift Botnar. Selvfølgelig ble det også endel slektsprat her da.
4H foreningen sto som ansvarlig, og hadde laget en fin natursti. Men hvordan resultatlista ble, var ennå uvisst da jeg dro. Det var også lagt opp til leker for de små, og ekteparet Ruteig stilte opp med hesten sin "Myrgull", så alle som hadde lyst kunne få seg en tur med hest og vogn.

Det er iallfall ingen tvil om at det er ei trivelig grend, som lokalbefolkningen vet å ta vare på. Et meget godt tiltak som alle, store og små er med på.

Min svigerinne har også skrevet om besøket her idag, og du kan lese mer om det her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar