mandag 8. november 2010

Gratulerer med dagen Frank

Mange gratulasjoner går til Frank idag. Vår eldste sønn fyller år og ble feiret med en koselig dag på Hamar i helgen. Vi var på NM enk. dist. og med flere kjente på startlista, gledet vi oss til et hyggelig gjensyn med "skipet."

Frank hadde, som seg hør og bør en tallenes mann, med seg både bærbar PC og startlister. Helt klar til å notere alle slutttider på samtlige par. Og jammen tror han fikk med seg noen av de beste rundetidene også. Resultatlister fra NM for spes. intreserte. Håvard Bøkko vant alle dist. og Ida Njåtun var suverent best på tre løp. Vårt Holmestrandshåp gjorde det bra på 500m med en flott 5.plass, men fikk en strekk under oppvarmingen til 1500m og måtte dessverre stå over. Han var selvfølgelig meget skuffet, men slik er det iblandt. Ikke alt går etter planene.



Håper at du også hadde en fin dag Frank. Det blir vel ei råd med bløtkakefest litt senere håper jeg. Dessuten vant visst din klubb over alle klubber, Liverpool, sin kamp i helga, så da fikk vel denne helgen maks utbytte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar