onsdag 21. juli 2010

Sommer, sol og ny grill

Det blir kanskje litt lite blogging nå når det er sommer. Noen kaller det bloggtørke har jeg sett, og det kan nok stemme for min del også.
Men i dag hadde vi ikke så mye å finne få faktisk. Dermed tok vi oss en liten tur og "investerte" i ny gassgrill. Ikke det at det er så fint grillvær om dagen, men det kan jo komme snart. Håpet er der i alle fall.

Det viste seg at vi fikk ganske mye å gjøre med monteringen etterhvert. Det var utrolig mange små deler. Og når man ikke helt følger rekkefølgen på bruksanvisningen, så blir det endel ekstra skruing. Hehe. Først så skrur man en av delene på, og så oppdager man at vi hadde glemt å sette på en annen liten detalj. Dermed måtte vi av med den ene delen for å få satt på den andre... puhh

Noen andre som leser bruksanvisningen etter at halvparten er ferdig montert ? Nei da. Bruksanvisning taes først fram når man har fått litt småproblemer, eller noen deler for mye, ikke sant. Jeg var faktisk med på monteringen jeg også men det kommer ikke fram på bildene her. Noen må jo alltid dokumentere diverse begivenheter da...

Men nuh er den ferdig montert og klar til bruk. Håper at maten vil smake på den nå da. Den vil nok forhåpentligvis bli flittig brukt utover høsten. Tror nok at det blir mange fine sommer og høstkvelder utover nå.
Det skal ikke stå på utstyret lenger tror jeg, men heller på kokken.

Fortsatt god sommer til alle mine blogglesere.
2 kommentarer:

  1. Ja - da kommer vi med pølser og rv til uka vi XD Grattis med ny grill!!

    SvarSlett
  2. Takk for det Laila, og hjertelig velkommen!! Vi sees :-)

    SvarSlett