onsdag 28. mars 2012

Litt hjelp til vårrengjøringen :)

Endelig kan vi vel si at våren er kommet for fullt. Her har sola varmet oss i flere dager, og all snøen er nå borte på rekordtid. Utrolig deilig å være hjemmeværende og bare gå rundt å prise dagene. Med et par småbarn i huset for tiden så flyr dagene avsted, og det er atter liv og røre her. Deilig det, men det skal også sies at vi merker årsforskjellen. Men det gir oss mange fordeler å ha flere rundt oss to "gamle" til daglig også.

Litt hjelp til vårrydding og -vask er det kjekt få. Her et litt knippe av mine hjelpere. Deilig med litt frukt og avslapning i sola etter en lang vaskeseanse. En liten kjøkkenskriver har jeg også fått litt hjelp av. Her blir restene av sjokoladekaken fortært ser du. Husker hvor godt akkurat DET smakte da jeg selv var "slikkepott."

Ute har vi nå fått sommermøblene på plass, og i blomsterbedet har de aller første krokusene dukket opp. Til og med en primula som har overvintret, glimter til med stor fine blomster. Jeg har ikke funnet tid til å handle inn noen blomster ennå, bortsett fra noen av de små, søte påskeliljene og litt perleblomster til krukka ute på kjøkkentrappa mi.

1 kommentar:

  1. Ja, er det ikke en herlig tid vi ser der fremmme?
    og som vi nå har fått en forsmak på!

    SvarSlett