onsdag 14. mars 2012

Registrering av FT-1875 pågår ennå

Ja det er faktisk endel fylker som fremdeles ikke er ferdig registrert. Jeg har skrevet om dette tidligere, og nå endelig kan vi se resultater av de første data som er lagt ut på nettet. Hittil ligger de bare på nettsidene til Family Search, men håper på at de kommer på Digitalarkivet etterhvert. Det er et langt lerret å bleke, men det går fremover iallfall. Og jeg syntes at det fortsatt er like morsomt "å jobbe" med. Hittil har jeg registrert noe over 60 000 personer. De fylkene som hittil er lagt ut er Østfold, Akershus, Oslo og Hedmark.
Oppland og Buskerud er også ferdig registrert tror jeg, men mangler nok litt korrekturlesning der ennå.

Denne uken har jeg fått tildelt batcher fra Tjølling i Vestfold, og det er altså mitt eget fylke som er under registrering for øyeblikket. Hittil er landkommunene Borre, Hof, Strømmen. Sande,Botne,Våle, Sem, Ramnes, Andebu, Stokke, Nøtterø/Tjøme ferdig til korrekturlesning og nå står altså Tjølling for tur.

Mens jeg har holdt på med dette hyggelige arbeidet, så har jeg også funnet noen av mine aner. Og det gjør jo jobben ennå mer spennende. Her er et par utklipp som jeg tok vare på. Den første her er mine oldeforeldre Anton og Marthine Christiansen Hvidsten. Meget spesielt å se denne fordi han døde bare 10 år senere. Dessuten er IKKE min farfar med i denne tellingen, fordi han ble født i febr. 1876. Dvs. farfar var "underveis"

Jeg har også funnet min tippoldemor da jeg hadde Andebu kommune oppe til registrering. Her fikk jeg opplysninger om at hennes sønn Edvard hadde en uegte datter født i 1870. Her blir Alida Kaspara oppgitt som husmoderens fosterdatter. Etter disse opplysningene kunne jeg jo bare gå inn og lete opp den lille piken i kirkebøkene. Noen fordeler skal man jo ha, ikke sant. Så jeg fortsetter mine registreringer jeg, i håp om å finne ennå flere "go-biter".

3 kommentarer:

 1. Fantastisk Anne-Lise, over 60.000 personer :-)
  Du fortjener mykje ros for dette :-)

  SvarSlett
 2. veldig spennende det du holder på med :)

  SvarSlett
 3. Imponerende jobb du gjør!!!
  Dette er til stor nytte for oss alle.
  En stor takk for det du har gjort hittil.
  Med hilsen Fred

  SvarSlett