mandag 15. februar 2010

Holmestrand Museums-quiz

Yippi !! Jeg er en av to vinnere ved Holmestrand Museumsquiz....
Helt siden i fjor høst og vinter har det gått en uformell og intresant konkurranse på bloggen til Holmestrand Museum. Og som det konkurransemenneske jeg er, kunne jeg jo ikke la denne anledningen gå fra meg. Det var det jo artig og prøve seg litt i gammel lokalhistorie. Alle spørsmålene var relatert til Holmestrand og dens historie, og det er jo en flott anledning til å bli kjent i byen på da.

Vinnerene får en gratis omvisning på Holmestrand Museum for seg + fire andre. Samtidig vil de få muligheten til å lage spørsmål i neste runde av Museumsquizen.

Vel...... den siste delen er vel kanskje mere en "premie" til museèt. Hehe.
Men jeg gleder meg faktisk til en omvisning, for jeg må nok dessverre innrømme at jeg fremdeles (etter over 35 år i byen) ennå ikke har besøkt Holmestrand Museums utstillinger. Riktignok har jeg vært på møte der, men det var i en annen forbindelse.

2 kommentarer:

  1. Hei Anne-Lise. Gratulerer, det var bra. Jeg var innom og tittet på spørsmålene. Det var jo rene historietimen. Vi er nok ikke flinke nok til å se oss om i nærområdet. Jeg har ikke akkurat trått ned dørene i Ringerikes Museum heller.
    Du får sikkert en kjempefin og interessant omvisning.

    SvarSlett