fredag 12. februar 2010

Vinteraktiviteter

Vinteraktivitetene her i familien er det vel stort sett barnebarna som har stått for i det siste. De trosser jo både vær og vind de da. Men joda, jeg har vært ute og gått noen turer riktignok, nå også med staver. Må jo ut og nyte det flott været som endelig er kommet. Men det er fortsatt veldig kaldt med - 10 til -15 på morgenkvisten, og da tar det sin tid utover dagen før sola endelig får tak. Men når man kler seg godt så er det egentlig friskt og deilig.

Vi har jo vært på familiebesøk til våre håpefulle store og små, men har nok holdt oss mest innendørs.
Sist tirsdag var vi en liten tur nede på Hvidstein Stadion for å se på Sander gikk poengløp. Det var en kald fornøyelse, men det varmet jo godt at jeg fikk se gutten gå så fint på skøyter da. Han perset ikke, men tangerte sin bestetid på 18,5, så det var jo veldig bra. Vi syntes at du har blitt veldig flink Sander. Du har jo perset alle de andre gangene du har gått. Etterpå ble det den tradisjonelle varme vaffelen som kosepremie, og litt sosialt prat med kameratene. Akkurat som i "gamle dager" da pappa`n og onkel gikk løp. :-) Mimre, mimre.


Egentlig burde jeg ha vært og sett på lille Trygve gå på ski, men så langt jhar jeg ennå ikke kommet. Han blir 3 år i april, men har allerede gått flere poenglangrenn. Nye ski fikk han jo av julenissen, så da er det bare litt trening som skal til. Litt knall og fall må det regnes med, men det går tydelig framover. Etter å ha stått nedover bakken uten å falle, spør pappa`n hvordan han klarte det? Trygve svarer helt alvorlig: "Det går bra bare man har en balanse" :-))
Men det hender jo at skiene "krøller seg" da, og hjelpen er nok ikke så langt unna tenker jeg. Bildet viser far og sønn ved innkomsten i poneglangrennet tidligere i vinter. Håper at det ble en kopp med varm sjokolade etterpå. Det der så veldig kaldt ut. Brrrr......

Fortsatt lykke til med både ski og skøyter gutter. Vi kommer helt sikkert til å følge dere framover

1 kommentar:

  1. Kan du andas när det är så kallt - nästan ingen här som kan det när det är så kallt.

    SvarSlett