mandag 24. mai 2010

En pinse og bursdag er over....

Først vil jeg få gratulere Kåre med dagen idag. Håper at det ble en bra dag.
Dagen og pinsen er over for dette året, og det har vært en koselig dag i familiens tegn. Tidlig idag dro vi til Hof på ridestevnet i Dressur-ridning. Veldig bra vær, men litt kaldt når sola gjemte seg bort. Christina red som vanlig veldig bra, og fikk en delt 2. plass og ei fin rød sløyfe i konkurransen. Hennes kusine Ane debuterte idag og gjorde også en bra figur. Det dro ut med premieutdelingen, så vi dro hjemover litt før de ble ferdige.

Det forventes kanskje litt oppdekking når man ber til grilling, så litt forberedelser må vel til. Det meste var klargjort på forhånd, men litt småtteri gjenstår alltid til det siste. Dessuten må man jo beregne litt ekstra tid p.g.a uventede forsinkelser. Det ble en del "ventepølser" så klart !! Men ellers tror jeg at maten smakte godt, fordi alle fatene ble nesten tomme. Til og med div. salater gikk med idag og det er jo veldig positivt. Grønn mat er sund mat heter det jo.

Når gubbis har bursdag, så er det liksom greitt med uteparty, men idag måtte vi trekke inn i de indre gemakker. Regnet kom over oss gitt, og det ble litt kaldt og spise ute. Derfor grillet vi ute og spiste inne. Ikke noe problem det heller.

Det som overrasket, mest var vel kanskje at jubilanten og vi fikk et uventet besøk. Elisabeth, vår niese og guttas kusine dukket plutselig opp ved kaffebordet. Og da fikk munnen virkelig diarè tror jeg. Regner nok med at en eller annen hadde en liten finger med her, i dette hemmelige spillet, men hyggelig var det iallfall . Tror ikke noen av oss som kunne huske NÅR hun sist var på besøk her i huset. Skal hilse så mye fra jubilanten og takke for en fin dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar