fredag 2. juli 2010

Boksalg på Biblioteket

Denne uken ble jeg oppmerksom på at det var boksalg i byen.
Skikkelig Salg med stor S.
Det vil si de solgte ut dubletter av bøker på biblioteket i byen vår. Det var utrolig mye å velge i, og bøkene ble solgt til kr. 10,- pr. stk.

Siden jeg ikke er noen spesiellt lesehest, ble det til at jeg titta i gjennom det som lå "øverst i haugene" og de som lå mest tilgjenngelig. Det fantes jo både krim og reiseskildringer, noveller og romaner.

Selvfølgelig en masse annen litteratur, men jeg var først og fremt ute etter barnebøker denne gangen. For når man har små barnebarn som liker å bli lest for, er det jo kjekt å ha noe å bytte på med.

Gamle barnebøker går vel aldri av moten tror jeg. Iallfall er Thomas og Emma-bøkene av Gunilla Wolde, like populære idag som for 30 år siden. og hvem husker ikke Albert Åberg, gutten som måtte spørre pappa`n sin om det meste. Hyggelige minner det også. Gleder meg til koselige kveldsstunder utover høsten.

2 kommentarer:

 1. Hej och grattis till utnämningen till en av Norges bästa genealogisajter. Grattis också till alla de andra på listan.
  Min blogg finns med bland Sveriges 25 bästa. Jag har lagt in en länk till din sida på min blogg. Jag skulle bli glad om du länkar tillbaka.
  Du kan hitta Sveriges bästa sidor på MyHeritage
  Min blogg heter Släktforskning för noviser
  Jag bevakar alla Norska och Svenska bloggar om genealogi på en särskild TWINGLY-kanal och har dessutom en grupp på Facebook om genealogi om du är intresserad.

  SvarSlett
 2. Hei, kjære deg!
  Boksalg på biblioteket, hører med blandt sommerens mange høydepunkter. Selv har jeg ganske mange med stempelet "utgått fra biblioteket".

  Takk for ditt besøk og din hilen, det var veldig artig det du skrev om din bestemor. Som du kanskje la merke til, var bloggen et trist syn. En tid tilbake skulle jeg forbedre designet litt (trodde jeg), men endte altså ut med å ødelegge hele saken. Oppgitt som jeg ble, sammen med behovet for en mer personlig blogg, gjorde at jeg reåpnet på en ny adresse.

  Blir selvsagt mer en glad om du fortsatt vil følge meg der!
  Ønsker deg og dine en fortsatt deilig sommer! (PS. tidligere het bloggen Bumerke)

  SvarSlett