tirsdag 11. januar 2011

Tilbake til hverdagen igjen

Da er jula over for denne gangen. Juletreet og all julepynten ble pakket ned i sine esker, poser og bokser før helgen. De er nå stablet pent opp i kjelleren, klare til bruk om ett år igjen. Borte er alt som minner om jul. Til og med juleblomstene har fått et nytt liv utenfor julegruppa. Ble ganske lei de triste Julestjernene, og gikk til innkjøp av noen små nusselige Primula. De skal få pynte bordet mitt ei stund freamover nå.

Alle kakeboksene er tomme, og julegardinene har blitt byttet ut med de gamle tradisjonelle. Håpet på å få kjøpt noe nytt her nå, men det får bli litt nærmere våren. Alle juledukene ligger pent sammenbrettet på vaskerommet og venter på å bli tatt hånd om av mor. Men det får bli en annen dag.

Idag har vi nemlig hatt husvask og fjernet siste rest av jul. Trodde jo at alt ble tatt hånd om og fjernet på fredag, men jammen var det et lite nissepar som hadde forvillet seg bort i ei blomstepotte. Kanskje de hadde tenkt å bli det til neste år, hvem vet ? Hvorfor er det alltid slik at ett eller annet blir igjenglemt når det skal ryddes. Her finnes det bestandig noen etterlatenskaper når man egentlig tror man er ferdig. Jeg husker i fjor etter jul, så var det ei julebjelle som ble hengende i vinduet et par måneder utpå nyåret. Men det er vel muligens bare jeg som er så sløv å ikke få med meg all pynten ned igjen. Eller er det slik at jeg har altfor mye fremme og ikke husker hvor jeg har hengt det opp....

Men nå skal altså alt være borte her.. tror jeg da. Godt å få det ned og deilig med litt frisk luft igjen.

1 kommentar:

  1. Hva flink Du er, idag skal vi se om vi kan få ryddet bort julen her.

    SvarSlett