søndag 8. mai 2011

Utvendig vårpuss og maling

Heisann. Ja nå er det visst blitt ei stund siden sist. Men tiden har ikke riktig strukket til. Dvs. tanker og arbeidsinnsats har hatt fokus et helt annet sted den siste uken. Vi har et hus som trengte sårt til litt vask og stell, så på mandag dro vi avsted og fikk kjøpt oss et stillas. Man bør jo stå trygt når man skal jobbe ca 7 meter over bakkenivå. Den ble nok en tanke dyrere enn beregnet, men sikkerhet foran liv og helse.


Aller først ble det noen småreparajoner av listverk og div. småråtne bord. Deretter fram med høytrykks-spyler og såpevann, for å fjerne skitten. Og du verden bare DET hjalp godt. Far sjøl sto for det meste av vaskingen og mor fikk låne skraper og stålbørster til fjerning av løs og gammel maling.

Maling av vinduskarmer ble mitt arbeidsområde, og senere startet vi på veggene begge to. Far monterte stillaset inne på terrassen, og jeg fikk starte malingen på veggene. Vi har iallfall kommet godt i gang. Været har vært strålende hele uken, så vi har vært heldige med det. Det ble iallfall en god start, og så vi har vi jo hele sommeren foran oss. Tar den tiden vi trenger for ikke å slite oss ut. Man er jo ikke 35 år lenger heller da, og det merkes godt når man setter seg ned litt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar