mandag 4. juli 2011

Konfirmasjon i mai

Mai er en flott måned. Da er det bare sååå mye som skjer rundt omkring. Det er jo endelig vår, og mange av oss har vel merket at det "klør i fingra" etter å få starta opp med vårforberedelser i blomsterbedene. Det grønnes så fort overalt så en kan nesten høre at det gror. Mange helligdager å feire og i tillegg til alle fridagene, er det også noen viktige stadier i livet som markeres.

Jeg tenker i dette tilfelle på alle de som i løpet av mai måned har gått over i de voksne rekker. Med andre ord stått til konfirmasjon. Vårt eldste barnebarn har vært en av dem, og dagen er jo for oss besteforeldre veldig spesiell. Ja sikkert for både konfirmant og hennes foreldre også.
Konfirmasjonen var i Hof kirke den 29 mai, og sammen med 12 andre gutter og jenter, dannet de en flott gruppe med ungdom.Selskap ble holdt hjemme hos konfirmantens foreldre, og huset var for anledningen pyntet til den store høytidligheten med vakre blomster og og flagg og mye annet. Bordene var også flott dekorert og pyntet til fest, og gjestene ble traktert med de beste koldtbordretter. Ved bordet holdt foreldrene en flott tale til hovedpersonen, og sanger ble som seg hør og bør avsunget etter beste evne. En flott dag som vi alle håper at hedersgjesten vil huske tilbake på som et godt minne.
Konfirmanten ønsket seg bunad til konfirmasjon, og ellers på gavebordet fantes det mye fint som ei ungjente kan ønske seg. Nevner bl.a annet et flott kamera som jeg vet at hun også ønsket seg. Det har allerede vært i flittig bruk. Dessuten fikk hun en stor sum penger, som nok ble satt i banken inntil videre.Vi takker vertskapet og konfirmant for en flott dag, og sist men ikke minst. Gratulerer som voksen dame Christina. Dette ble en minnerik dag.


Her sitter hun høyt på sin beste venn Dixi. Lykke til videre, kjære Christina.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar