torsdag 7. juli 2011

29.6.2011. Sommerbryllupet til Arild og Ellen

Endelig ble de ferdige til å gifte seg da, de to turtelduene våre. Forberedelsene har vært mange og lange, og det var ikke rom for noen tilfeldigheter der i gården. Alt ble timet og tilrettelagt, og det ble virkelig et flott bryllup. Noe både vi og andre hadde gledet oss til i et par år faktisk.

29. juni var dato for årets sommerbryllup, som ble planlagt lang tid i forveien. Og da det ble bestemt at det skulle foregå utendørs, var det bare å krysse fingrene for at været skulle bli best mulig. Ca 60 personer sto på gjestelisten og vi fikk være med på en flott bryllupsseremoni ute i haven på gamle Gimle Selskapslokaler

Bordene var vakkert pyntet og menyen var også valgt med omhu. Den smakte forøvrig nydelig. En flott toastmaster holdt oss hele tiden orientert om de forskjellige postene på programmet og fortalte villig vekk om både den ene og den andre historie fra livets viderverdigheter.

Det er mangt som kan dukke opp av minner på en slik dag ja, og det kan jo bli litt artig for de fleste det. Taler av både den ene og den andre ble lest med en fin humor og glimt i øyet. Litt sanger ble det også innimellom alle "skålene" våre. De nygifte måtte jo gratuleres og skåles for, må vite. Gavebordet bugnet av flotte gaver, og med hjelp av to-tre flinke damer ble gavebordet trygt plassert i den ene enden av
rommet.

Etter litt ryddig av bord og stoler, ble det tid til litt frisk luft med tilhørende prat og forfriskninger. Forberedelser til kaffe og kaker pluss brudevals var neste post på sommernattens program. Den tradisjonelle kakespisingen gikk greitt for seg. Kakene smakte utrolig godt, og brudevalsen hadde de nok øvet på en stund. Den gikk uten knall og fall, og rytmen var det heller ikke noe å si på. Stødig den også.

Det ble en meget hyggelig sommerkveld sier en stolt mor om sin sønn og svigerdatter fine bryllup. Takker for en flott opplevelse og ønsker atter engang sin svigerdatter hjertelig velkommen inn i vår lille familie. Håper at den fortsatt vil vokse seg større etterhvert.

1 kommentar:

  1. Gratulere så mye, både med ny svigerdatter og stort gjennomført bryllup. Jeg regner nok med at du hadde en finger med noen steder, slik er jo vi kvinner.

    SvarSlett