søndag 22. juli 2012

Bursdager i Hof

Sander


Jeg vet ikke om det er av det gode for alle parter, men det er nå engang slik at juli er en måned med 3x bursdager for familien Skillinghaug i Hof.
For enkelhets skyld er det gjerne slik at alle, både store og små samles til en skikkelig familiefeiring. Så også denne gangen. Dagene ble altså feiret igår, lørdag, og med stort og smått var det faktisk 18 stk tilsammen.
Først og fremst er det Sander som fyller 10 år idag. Han sparer til fotballtur til England, så det ble endel pengegaver denne gangen. Ellers så fikk han  en kortbukse m/T-skirt, to stk hettejakker + caps  og i tillegg litt fotballutstyr som leggskinner, fotball og noe annet Manchester United-utstyr.  En ekte fan må jo ha utsyret iorden vet du. Men den jeveste gaven blir nok en tur til Ullevål senere i sommer, hvor han skal få se sitt store idol Chicharito og United møte Vålerenga. Den gaven henger nok ganske høyt ja. Gratulerer med dagen Sander !!
 
Christina med ny schooterBare noen dager senere den 29. så er det barnebarn nr. 2 Christina som fyller år. Hun blir nå 16 og har allerede schooteren stående i garasjen. Den har hun selv spart endel av pengene til og resten er gave fra foreldrene, med litt tilskudd i form av bursdagsgaver. Litt klær var det også i gavepakkene. Det er jo flott at du har gjort unna det meste av opplæringen underveis, så da er det bare å få unna teorien, for du kan "fyke" avsted til skole og stall for egen maskin. Gratulerer med dagen den 29. Christina, og lykke til med schooter, kjøring, stall og etterhvert også skolen. Vet at du skal beynne her nede på Holmestrand vg skole, så da er det kanskje håp om å få se deg litt oftere da. Dessuten har jeg fått nyss om at du skal på rideleir om en uke, og det blir sikkert HELT topp. Vet at du gleder deg veldig iallfall. Det blir sikkert veldig kjekt å treffe mange nye venner og knytte nye vennskapsbånd. God sommer og gratulerer til deg også.

Den siste av de tre som ble feiret var far sjøl, Ingar. Dagen din er jo egentlig den 1.8. men greit å slå alle dagene i sammen. Tenk at det virkelig er 38 år siden at du ble født. Jaja tiden går sies det jo, og bra er vel det. Vi hadde iallfall en veldig hyggelig ettermiddag i Skårshagan sammen med storfamilien vår, og ikke minst må jeg takke for en flott dag med masse fine og deilige kaker. Du er flink til å bake Lene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar