torsdag 26. juli 2012

Hagemannsparken, ei perle i byen

Leke- og grillplass + den fine paviljongen i bakgrunnen  (Fotograf ukjent)

I dag ble det virkelig sommer i byen, og hva gjør seg vel bedre enn en liten tur på badestranda med barnebarna.  En liten "small-talk" med foreldrene og vi var klare for avreise. Litt småplukk ble putta i div. bager + litt drikke og noe å bite i ble også tatt med, (for sikkerhets skyld) ifall noen fikk lyst på....

Hagemannsparken er for oss lokalkjente en fin og koselig badeplass for både store og små. Med tanke på at det også er gode muligheter for skygge, dersom det skulle være ønskelig. Ellers så er det en ganske bra sandstrand der.

Det var ikke så mange som hadde funnet veien til parken da vi kom, så det var lett å finne en fin plass nær vannet. Dessuten var det også litt skygge, som mor kunne trekke seg tilbake til, når hun ble litt for varm..... og det ble hun ja :)
Gutta boys var ikke så veldig hippne på å bade, men sandhaugen var jo en grei nok lekeplass for den minste da. De to største hadde litt morsomt med et nyinnkjøpt Freesbee-brett. Og ellers masse kos i den varme sola. Takk for en nydelig dag med litt av storfamilien, som etterhvert økte med et tilskudd av to, som ikke er så heldig som oss som fremdeles har ferie og gode dager.
Sander
Sverre


Trygve slapper av litt
Sverre og Trygve koser seg med litt mat

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar