fredag 29. mai 2009

Vedafjellmarsjen 2009

I år er det 4. gang Vedafjellmarsjen vil bli arrangert utenfor Sandnes, Rogaland, og dette har blitt en fin tradisjon som jeg håper får en stor oppslutning.

Motto for turmarsjen er:
"Ja til Livet" - en marsj for organdonasjon.
Start: Ved Skaarlia barnehage, i enden av Austråttveien, Sandnes.
Tid: Lørdag 6. juni. kl. 13.00
Store og små er hjertelig velkommen.
Det blir overraskelser underveis.

Bildet viser deltagerne fra 2007 på toppen av Vedafjellet, og en liten skål for flott gjennomført topptur med May, Rune og Liv.
Dette er en marsj for å rette fokus på organdonasjon og dens resultater. Og for at vi som er transplantert kan vise at vi kan benytte våre nye organer til noe som vi bare kunne drømme om tidligere. Vi kan ogå på denne måten få anledning til å takke våre donatorer for vårt nye liv. Initiativtager til denne marsjen er May Lunde, tidligere lungetransplantert.

Her finner du hva som ble skrevet ved marsjen 2006 i en tidl. Blog for Hjerte- og lungetransplanterte (FHLT)

Hvem som helst kan være med på denne fjellturen, og den er lagt opp slik at alle skal kunne greie å gjennomføre den. Det er også ordnet med Røde Kors, slik at sikkerheten er godt ivaretatt. Jeg håper at mange også denne gangen finner veien til Sandnes.

Du kan ta kontakt med May S. Lunde på telefon eller på Facebook Håper at mange vil være med også denne gangen. May sier at hun har lovet Gislefoss ei T-skjorta hvis han finne fram solå på verkartet!

Jeg vurderer sterkt å bli med, dersom jeg får ordnet meg med kjøring... Kanskje vi sees ?? Ønsker alle en flott tur, og kanskje det i år blir rekorddeltagelse. Lykke til med et flott arrangement og ikke minst takk til May som står på år etter år.
Fotograf May Lunde

1 kommentar:

  1. Höres absolutt kjempegöy ut og der er jo så utrolig viktig at alle for opp öynene på at det trenges mange flere organdonatorer i hele verden. Håper at Du klarer å gå.

    SvarSlett