søndag 28. mars 2010

God Påske
Vi har det veldig stille og fredelig i påsken, Her er det ikke mye stress med hytteturer, skigåing. Nei da her går det i påskekrim, kryssord,sudoku eller andre påskeaktiviteter. Dessuten blir det nok mye TV-titting regner jeg med. Vi tar livet helt med ro og tar dagene som de kommer.

Det blir vel kanskje noen småturer til slekt og venner, eller kanskje det dukker opp noen på døra her...
Hittil har sola glimret med sitt fravær, men jeg har trylla litt med litt gult her inne. Det gir meg litt følelse av sol og vår. Gult er litt kuuuult da. Legger inn noen bilder fra stua mi.


Syntes at det er trivelig med litt påskepynt jeg. Den ene av de to store gule påskehønene har jeg fått etter min mor. Den kom alltid frem ved påsketider og sto på stas på kjøkkenbenken hjemme. Den andre har jeg fått av ei tante som jeg var veldig glad i. Tror nok at det er hun som har laget begge to. Skulle veldig gjerne lært meg å lage maken til de, men det finnes vel ikke noe oppskrift på slikt vel? Kanskje det er noen som kan hjelpe meg ?

Ønsker alle mine lesere en riktig GOD PÅSKE
2 kommentarer:

  1. Det ser jo ut som du har fått til litt påskestemning da. Det kan være godt å slappe av i ro og fred hjemme også, det gjør vi denne påsken. En tur blir det vel opp til hytta vår og nabohytta, som er datteren vår sin. Vi får se formen og overskuddet an litt.

    Med dine påskeaktiviteter kunne det passe med en tur innom bloggen min nå. Kanskje du greier løsningen...

    SvarSlett
  2. God påske, Anne-Lise! Så gult og fint dere har det :-)

    SvarSlett