tirsdag 9. mars 2010

Avslutning av poengløp på Hvitstein for i år

Ja da er årets siste poengløp på skøyter over for denne sesongen, og det måtte jo de stolte besteforeldrene få med seg. Det er med beklagelse vi ser at ikke alt var som dengang våre små lovende var med. Men entusiasmen til deltakerne er fremdeles tilstede, og startpistol og tidtakere er på plass. så det finnes noe ved det samme ennå.
Det som de fleste lurer på, er vel hva tida blir? Blir det pers tru? Slår jeg parkameraten min ikveld?

Alle går vel med det for øyet å bli best, eller iallfall forbedre sin egen personlige rekord. Løperne er alle under 10 år, og ganske ferske på skøyteisen, derfor er distansen bare 100 meter. Dessuten er det tillatt med følge for de som er litt ustøe på beina. En av de minste sto faktisk og holdt seg for ørene, sa startpistolen smalt. Den bråkte så fælt atte.


Etter at løpet var ferdig, var det rett inn i klubbhuset til nystekte vafler og saft. Og det var iallfall ingen tvil om at det smakt godt. Det ble litt knall og fall ikveld, men bestefar konstaterte at det ble satt pers m/fall iallfall. Så det ble nok notert i bøkene tenker jeg.

Da gjenstår det bare premieutdeling i slutten av mars. Lykke til Sander. Håper at du syntes at dette blir like gøy til neste år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar