søndag 25. april 2010

Amcar-treff i Messehall A

I helgen har vi vært på Amcar-treff i Tønsberg. Et vell av gamle, erværdige biler sto oppstilt på rekke og rad. Det var utrolig mange fine utgaver av de amerikanske store bilene. Cadillac, Chevrolet, Stutz Blackhawk, Zimmer Golden Spirit, Oldsmobile, Ford Mustang, Buick, Plymouth m.fl.

Familien var også representert denne gangen v/ broder`n Arnt, med sin egen gule Mercury.

Mine favoritter denne gangen var blå Chevrolet og en blå 1952 mod. Plymouth. Legger ved et lite utvalg av bilene som var utstilt.

Ellers var det danseoppvisning av en Line-dansgruppe fra Tønsberg. De løfta opp volumet og stemningen til de grader. Flott underholdning. Dessuten var det satt opp en liten indianerlandsby med beboere, som storkoste seg i "hjemlig" miljø.Og med barnebarn i umiddelbar nærhet, ble det selvfølgelig litt bilprat gutta i mellom. De måtte selvfølgelig prøvekjøre sine nyinnkjøpte småmodeller. Og det så faktisk ut til at de var fornøyde med dagens "prøvetur".1 kommentar:

  1. Hallo Anne-Lise!

    Dette var et innlegg med tendenser til å vekke den nostalgiske siden i meg. En kan si hva man vil, men dette var biler med sjel og personlighet. Ikke som i dag, etter "såpemetoden".

    Morsomt å se igjen Plymothen, jeg kjørte mye med en maken den gang den var ca førti år yngre, jeg også. En kamerat av meg hadde en 51 eller 52 modell, grå. Tror det var 51. Kanskje ikke dagens komfort, men du verden hvor mye annet! :)

    Takk for serveringen igjen. En hyggelig servering igjen! Ha ei fin uke Anne-Lise!

    SvarSlett