mandag 4. april 2011

En vårdag i Holmestrand

På lørdag var vi en liten snartur i vår lille by. Det ble slått stort opp i avisen at det skulle være SUPERLØRDAG. Men det er så mange endringer med graving og bygging både her og der og det langt fra noen superlørdag for meg i allfall. Vi var en liten tur innom den gamle Coop-butikken`s lokaler. Der hadde foreningen Lion`s i byen utsalg av brukte bøker. En utrolig stor samling med literatur for enhver smak. og jada det ble med noen bøker hjem også.

En liten vandring rundt i gatene gav meg ikke noen spesiell kjøpelyst akkurat. Gatene var sølete og fulle av grus, småsøppel og hundeetterlatenskaper.... Og i tillegg blir det gravd i gatene flere steder. Det er jo påbegynt utbygging av branntomta til den gamle Kredittkassen og "Brygga".
Der skal det etterhvert komme opp et stort bygg med både butikker og leiligheter. Men for øyeblikket ser det helt forferdelig ut. Nesten ikke fremkommelig på beina og div gater er stengt for all trafikk. Nei best å komme seg hjemover. En vårdag i byen er ikke lenger som den var, men håper at det kommer bedre tider, og at det snart blir fint i havneområdet igjen.

2 kommentarer:

  1. Så koselig blogg du har, slektsforskning er spennende. Vet du hvor man skal søke for å finne biologiske besteforeldre?

    Jeg bor også i Holmestrand, og håper det snart blir bedre nede i byen for det er ikke akkurat lekkert eller enkelt å gå der om dagen.

    SvarSlett
  2. Sv: Jeg vet ikke hva de heter, jeg vet bare at de adopterte bort moren min i 1969, fra barnehjemmet i sandefjord.

    SvarSlett