mandag 4. april 2011

Gratulasjoner i øst og vest

April måned vil si flere bursdager i vår aller nærmeste familie. Da tenker jeg på våre barnebarn, søsken, deres ektefeller og barn. Tilsammen blir det i arpil måned hele 7 stk som har bursdag. Ikke alle disse blir feiret selvfølgelig, men i går var vi i familieselskap hos Trygve som fyllte hele 4 år. Du verden så fort denne tiden har gått. En travel liten gutt.
Han hadde to barneselskap på lørdag. Først med sine venner fra barnehaven, og etterpå kom det barn av familiens venner. Sliten, men opplagt til neste runde på søndag med nærmeste slekta. Her sto det ikke på aktivitet nei. Men det kan og bli litt mye for en liten kropp, Så da det nærmet seg kvelden, var det nok en sliten og fornøyd krabat som krøyp til sengs. Gratulerer med dagen din Trygve. Den er jo egentlig i morgen 5.april, men hva gjør vel det?

I dag den 4. april er det min bror Jan-Erik som fyller år. Det er ikke hver dag man fyller 60 år, så det skal blir stor feiring den 16. Gleder oss til å feire dagen din sammen med deg. Det blir nok flotte greier som vanlig med masse god mat, drikke og ikke minst god musikk. Du er jo så glad i å danse, så da benytter du vel sjansen godt. Lykke til Jan-Erik, og gratulerer med dagen i dag. Som du ser er ikke bilde av broder`n av helt ny dato, men av ham og hans aller første bil. Senere har det blitt en del andre ja.

Sender også gratulasjonshilsner til de andre i familen som også fyller år i april. Her illustrert med en liten vårlig blomsterbukett som jeg har dedikert til dere alle. Toril den 7., Solveig den 8., Elin den 12., Henning den 20. og Bjørg den 30. Alle i april altså. Lykke til alle sammen og håper at dere får noen flotte dager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar