lørdag 16. april 2011

Slektstavle som 60-årsgave

Gratulerer med dagen Jan-Erik !

I kveld skal vi i 60-årslag til min yngste bror Jan-Erik, og det gleder jeg meg til. Det er ikke så ofte vi har kontakt, så det blir nok endel mimring der tenker jeg. Derfor blir det ekstra hyggelig å kunne overrekke ham siste utgave av vår "familieoversikt" Jeg har jo i flere år drevet med slektsforskning på slekta vår, og stadig vekk dukker det opp nye navn og datoer som må noteres ned. Senest i går kveld fant jeg faktisk tre nye datoer som ble plottet inn. Og atter en gang ble nye felter og hull ble tettet. Det er ofte slik at det dukker opp nye opplysninger som gir deg et lite puff videre. Håper at han blir fornøyd med gaven sin i kveld da. Det ligger i allfall noen timer bak glass og ramme.

5 kommentarer:

 1. For et fantastisk flott slektstre!
  Det må jo være en super bursdagsgave.
  Gøy å finne ut av slekten langt bakover i tid.

  SvarSlett
 2. Ja det blir vel en naturlig gave til de nærmeste i familien når man "lever og ånder" for slektsforskning :)

  SvarSlett
 3. Å så flott et fam tre. Jeg fikk faktisk et slik familie trebilde i 1989. Da brydde jeg meg ikke så mye om det og det har hengt i kjellern. Men så når mor og far ikke lever lenger er dette bildet gull verdt.
  Alt om min bestemorsfam står der og det bildet er grunnen til at jeg kom igang og begynte å blogge om dagbøkene til onkel Arnold. En fantastisk gave du gir bort!

  SvarSlett
 4. Så flott gave ;) Flink du er :)

  SvarSlett
 5. Takker for deres hyggelige kommentarer. Kan fortelle at slektstavla falt i smak hos jubilanten også. Selvfølgelig fikk han en laaang slektsrapport "på kjøpet"
  Anne-Lise

  SvarSlett