søndag 17. juni 2012

En liten runde på byen

I dag (søndag) tok vi oss en liten bytur for kanskje å bevilge oss en liten middag på Holmestrands nye serveringssted, Havne-Kroa. Men denne gangen ble vi faktisk litt skuffet over serveringen. Vi hadde tenkt oss en litt bedre middag, men endte opp med en tallerken fiskesuppe. Selve suppen var kjempegod den. Ikke noe å klage på der, men at den ble servert på en papptallerken.....   Ja det syntes jeg var i drøyeste laget. Jeg forventet faktisk en vanlig suppetallerken, men det kan vel ha noe med at det er festival i byen, og at de kalkulerte med mye folk. Jaja. De skal få en sjanse til. Maten smakte iallfall godt, og spisestedet ligger fint til ute på bryggekanten.

 Det var faktisk koselig der, og de har også servering av øl og vin dersom noen ønsker det. På plattingen utenfor Kroa fikk vi også med oss sang og underholdning av "Swinglett", byens velkjente kor. Etter hvert gikk vi en liten tur rundt kvartalet og ned på brygga igjen. Legger ved noen av bildene som jeg tok.

Swinglett

DNB (Sparebanken)

Dr. Graaruds plass

Her lå gamle Kreditkassa, nå boligkompleks

Her lå Ulriksens Manufaktur

Holmestrand bibliotek

Bryggekanten idag

Brygga med lekeapparater

Asfaltarbeide på gang. Det blir nok bra til slutt

Holmestrands 1000-årssted

1 kommentar:

  1. Jeg hater også papptallerkener! Det er for dårlig på en kafé som ønsker å framstå som mer enn et gatekjøkken.

    Tror ikke jeg har vært i Holestrand, jeg. Det er både pent og stygt der også, ser jeg, som de fleste andre steder. Bra at du viser begge deler :)

    SvarSlett