søndag 12. september 2010

Louis Jacoby og konsert i Pusserstallen på Eidsfoss

Endelig fikk jeg rota meg til å se og høre på denne flotte trubaduren med skikkelig bassstemme fra Ula. Jeg har jo hørt Louis Jacoby synge i både radio og TV, men å oppleve en slik intimkonsert på et lite sted er noe helt spesielt. Hvor mange som hadde møtt i Pusserstallen i samme ærend som meg, kunne ikke være flere 50-60 stk. Men de som var der fikk iallfall valuta for pengene. Her er et lite klipp fra en annen konsert så får du en liten smak på hva jeg mener. Han sang og leste så vi fikk le, rødme litt, og ikke minst fikk flere av oss en liten klump i halsen som til tider ble vanskelig å svelge igjen.

Han sang og leste litt fra sine små kåserier, og publikum var meget fornøyde med hva de hørte. Dette var ialle fall en kjempeopplevelse for meg, og kan anbefales på det sterkeste. Jeg kommer nok til å nynne på disse visene i lang tid. Takk for en flott visekveld.

2 kommentarer:

 1. Hallo Anne-Britt!

  Stikker innom i all hast før jeg skal finne senga. Skal tidlig opp å kjøre et av barnebarna (fem mil) til barnehagen i morgen tidlig. Må være opplagt da. Kjører vel i 8 - tiden, noe som betyr at jeg må opp minst et par timer før, slik at jeg kan "GÅ MEG I GANG". Satser på en rask innsovning i kveld. :) Vi får se hvordan det går. :)

  Stikker innom å hører litt på klippene i morgen jeg.

  Ha ei fin ny uke!

  SvarSlett
 2. Takker for hyggelig kommentar.
  Godt å komme i orden. Det er sikkert. Skal høre mer på mannen fra konserten. Likte. Ha ei fin ny uke...

  SvarSlett