søndag 3. oktober 2010

Knerten gifter seg.....

Kjekt for ei bestemor å ha en god unnskyldning til å gå på barneforestilling på kino. Tenk idag har jeg vært på kino for første gang på veldig lenge. Og anledningen kom idag da Sander og pappa`n hans hadde bestemt seg for å se på "Knerten gifter seg." Det var veldig koselig å få være med. De skulle inn til Tønsberg på Nye Kilden Kino, som ble gjenåpnet nå i høst. Der var det blitt store forandringer siden sist jeg var der. Riktignok noen år siden, men likevel. Alt var selvfølgelig nytt og moderne.
Filmen var forøvrig en fortsettelse på den første filmen om Knerten, som bestemor har "lura" seg til å se på DVD sammen med de minste i familien her. Jeg syntes det er så koselig å gjenoppleve disse gamle eventyrfigurene til Anne Cath. Vestly. Husker veldig godt at jeg leste fra bøkene hennes for mine egne barn. Og nå altså også for mine barnebarn. Dvs. nå er det til og med laget film om noen av dem. Vi hadde ialle fall en riktig hyggelig kinotur idag. Så takk for at jeg fikk være med idag.

3 kommentarer:

 1. ååå "Pinnen i mitt liv" hihi :D

  ååå kvisten min du er så søt!

  dette blir noe å drive slektsforskning på tenker jeg... da snakker vi røtter og slektsgrener! Blir spennende å se om de greier å lage et slektstre...

  SvarSlett
 2. Hehe, som far til poden som gir Knerten liv så blir vel jeg bestefarkvisten. Hm, høres ut som et litt tørt slektstre... ;-)

  Jeg fikk gleden av å være med på førpremiæren. Stor stas. Kjekt at du også likte filmen, poden jobber alt med Knerten 3.

  mvh
  Vidar

  SvarSlett
 3. Ja her kan det nok bli vanskelig å finne både røtter og greiner tenker jeg. Det finnes vel ikke så mange digitaliserte kilder heller vil jeg tro. Noen som tar utfordringen å lage et slektstre for Knerten og Karoline?

  SvarSlett