lørdag 4. april 2009

Il Tempo Gigante på Holmestrand-besøk

Jeg har besøk av mitt aktive 6-år gamle barnebarn ihelgen, og da må vi ha noe spesielt å finne på. Og siden det er en superkjent bil til reparasjon her i nabolaget var det en naturlig ting for oss å dra dit for å sjekke nyheten. Joda der sto den gitt. Stor og gullfarget, og med mange store, blanke eksospotter. Kjenner du den igjen kanskje?


(Bildet av superbilen har jeg funnet på ABC Startsiden uten fotografens navn)


Dette var jo selvfølgelig veldig populært for Sander, som er en meget bil og motorintressert liten gutt. Vi var også en liten tur i byen og istedet for masse påske-slikkerier, ble det en liten overraskelse i form at et lite helikopter. Et slags opptrekkbar sak. Gleden var stor lenge, helt til vinden tok tak i maskinen og dro den med seg opp i ei nærliggende bjørk. Da ble det heller sure miner.. Men vi håper at vinden kan hjelpe oss med saken i natt. Kanskje den kan blåse ned ? Ellers kan det vel bli en mulighet med en stige. Ned MÅ den, det er helt sikkert. Det har vi lovet. Og en bestefar holder vel ord vel ??

Dersom noen lurer på hvordan det gikk med kræsj-landingen... Joda bestefar holdt ord han, og hentet ned helikopteret. Sander har hatt prøveflying allerede, og alt fungerer perfekt. Takk for besøket Sander og velkommen tilbake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar