onsdag 22. april 2009

Opera i Hof

Mamma Mia for en opera !!
Jeg har vært på skoleforestilling i Hof Kultursal i kveld, og sett på en oppsetning av skoleelever fra 7. klassetrinn. Og jeg må si at jeg ble mektig imponert over hva de hadde fått til.
Denne forestillingen skulle dekke mange av kunnskapsmålene i faget musikk, bl.a. kravet om elevmedvirkning. Og de hadde selv fått velge deltagelse mellom ulike innslag og hvor mye de ville bidra med.

Som konfransièr var ingen ringere enn "Dorthe Skappel" og hun presenterte oss for flere prominente gjester bl.a. "Jan Thomas", "Lene Alexandra" m. fl.
Alle elevene deltok i forestillingen med et eller annet innslag, t.o.m. Gulluttene hadde laget sitt eget sangkor. Kjempeflott at gutter i 7. klasse er med og synger. og da mener jeg synger uten støtte av en eneste jente. Jo de VAR flinke.

Det var mange flotte opptredener, og vi fikk høre et stort og variert program. Phantom of the opera, Musegaloppen, Kattearien, Bøtteballetten, Moderne dans, Kyllingdans, Blues Brothers, Hip-hop, Elvis Presley (utrolig flott!!), Nattens dronning og Mamma Mia.

I tillegg fikk vi hilse på tre jenter som ga oss et par, tre sangnummere som de fremførte med den største selvsikkerhet. De sang: SOS, Knocking On Heavens Door, Halleluja og Hey Jude til høylytt applaus.
Ansvarlige for manus, koreografi og regi var musikklærerne Kari-Mette og Nanna.
Takk for at vi ble invitert til denne flotte oppvisningen deres Christina. Dette var virkelig en flott opplevelse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar