torsdag 11. juni 2009

"Bøller i Bakgården"

I kveld skulle jeg ha vært på revy med Holmestrand Byteater og "Bøller i Bakgården", men slik ble det altså ikke. Jeg var nemlig så uheldig å slå meg, da jeg datt baklengs ned fra en fjellknaus idag. Så da sitter jeg her da med vond høyreskulder og rygg + en veldig forslått bakdel og skrubbsår på ankelen.

Tenker på de som har det fint i byens "bakgård" og koser seg med lokalrevy, og derpå en liten øl eller to i Ødegårdsbua med allsang og koselig stemning. Men men, slik blir det når man ikke kan holde seg på beina. Dere får sikkert en hyggelig kveld. Skulle veldig gjerne vært det jeg også, men det kommer vel en mulighet senere også...

3 kommentarer:

 1. Åååå Liv fortalte at du hadde prøvd deg på en bakoverdobbeltaksel, og at den var svært vellykket....

  God bedring! Du kan jo ta deg en øl i din egen bakgård da schnuppa!

  SvarSlett
 2. Neimen Anne-Lise då, du må være forsiktig, vi vil ha deg på chatten og ikkje i sjukesenga. God bedring ønskes frå Sunnmøre.

  SvarSlett
 3. Vi hadde det hyggelig ja, men dumt du ikke fikk blitt med da :( Men noen Ødegårdsbu ble det riktignok ikke i dag, kun en pizza med dertil hørende drikke på Casablanca. Vi får se på lørdag om det blir en tur på Ødegårdsbua da, men det kommer an på vær og bein og formen ellers. God bedring Anne-Lise!!!

  SvarSlett