søndag 30. august 2009

Gullhaug Mini-Cup 2009

Gullhaug IL har tradisjonen tro arrangert sin årlige fotballturnering for knøtter og smågutter, og det var et yrende liv på fotballbanene fra tidlig morgen. Totalt var det 54 lag som deltok og alle lagene fikk spille tre kamper hver. Lagene var bl.a fra Falk i Horten, Ivrig i Våle, Hof, Holmestrand og Gullhaug.

Sander 7 år, vårt barnebarn, skulle også være med, og hans kamper skulle starte tidlig på søndag, så det ble en fin anledning til overnatting hos oss. På lørdag var det de største gutta som skulle spille, så da ble det tid til en liten bytur på formiddagen her. Det måtte jo anskaffes ei ny fotballbukse må vite. Utstyret må jo være i orden.

Ettermiddagen ble bl.a. brukt til å slå plenen, og bestefar var nok fornøyd for å få litt hjelp.

Gutten var tidlig oppe, og frokosten gikk ned i rekordfart. Bagen ble pakket, og så var det på med fotballbukse, strømper og sko. Vi var ute i god tid for å få tid til litt peptalk før første kamp. Det må jo til, sies det. Men om det hadde noen effekt tror jeg vel ikke så mye på da :-)

Med strømper som gikk godt over knærne og ermer som hang langt nedpå hendene, stilte spillerne opp, klare til dyst. Ikke alle er like "storvokste" i den alderen, så utstyret var vel også en kamp i seg selv.

Gutta la ned stor innsats fra første avspark, så resultatet ble bare 1-2 til motstanderne fra Gullhaug. Kamp nr. 2 var mot Falk, Horten og startet bare 45 min. senere. Spillerne var nok litt "slitne" etter første runde, men de vant iallfall med sitt flotte klubbrop. Falkguttene var suverene og knuste Hof-laget, men ingen sure miner å se.

Etter en liten pause med is og popcorn, var det på`n igjen for siste kamp. Denne gangen skulle de spille mot Ivrig, Våle. De hadde nok trent ganske bra, for det ble nok et tap til gutta fra Hof. Men hva gjør vel det. Det kommer flere anledninger ved neste korsvei.

Alle deltagerne fikk hver sin fine premie og hvert sitt diplom med navnet sitt på. Jeg tok et fint lagbilde med alle de fornøyde "vinnerne"

Takk for en fin helg Sander. Koselig å ha deg på besøk.

1 kommentar:

  1. Fin gutt i Ny fotballbukse. Hyggelig med disse småkara;-))

    SvarSlett