torsdag 24. juni 2010

ST.Hans aften på Reidvin-tunet

I år som i fjor pakket vi ned litt grillmat, og dro ned til en familiekveld på Reidvin-tunet. Vi var som sagt der i fjor også, og likte oss veldig godt. Været var jo helt strålende, og alt så jo ut til å bli en en flott kveld. Koselig plass for hele familien.

Det var lagt opp til litt underholdning ved Holmestrand Trekkspillklubb, og de tro til med både sang og spill. Trivelig å nynne med i kjære kjente toner.


Grillene ble klargjort fra tidlig kveld, og ivrige småbarn varmet opp med litt småløping og klatring. Det ble visst litt fotball-lek også, mens pølser og annen grillmat ble funnet fram og tilrettelagt.

De driftige lederne hadde også laget en flott natursti.
Det var hele 13 poster, og turen gikk i de aller nærmeste områdene. Spørsmålene var laget til slik at både voksne og barn hadde hver sin konkurranse. Noen enkle og noen litt mere vanskelig. Jeg tok en runde med Christina (mitt barnebarn) og det var bare 3 svar vi ikke klarte. Trivelig med litt aktiviteter. Som du ser av bildene her så ble det folksomt utover kvelden. Og både store og små trives i kveldsola. Vi ønsker oss mange flere slike sommerkvelder som dette. Til og med myggen glimret med sitt fravær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar