søndag 6. juni 2010

Vedafjellmarsjen 2010

Gratulerer med nok en flott gjennomført bragd May. Herlig at du klarer og samle 157 personer til en topptur til Vedafjell. Det har jo blitt en tradisjon etterhvert dette nå. For 5. år på rad har folk sagt ja til å fullføre en tur til toppen av Vedafjell for å "bevise" at det er mulig og utføre denne anstrengelsen etter en lunge- og /eller hjerte-transplantasjon. Det står det respekt av.

Initiativtager er May S. Lunde, og hun får støtte og hjelp fra flere sponsorer i nærmiljøet. Idag ble de også velsignet med flott vær. (Takk til Gislefoss)
Den yngste deltageren i dag var bare 4 dager gml. Riktignok lå han i barnevogna, så foreldrene kom ikke helt til toppen, men de nådde iallfall matstasjonen. Her ble det boller og pølser til de som ville ha.

Årets bragd må iår vel tildeles Åshild. Hun ble lungetransplantert for 1/2 år siden. Det er bare å bøye seg i støvet for en slik prestasjon. Det viser at det går fint å klatre til toppen med nye lunger også. Gratulerer med dagen til alle dere som har gjennomført marsjen idag.

Jeg har hatt store planer om å delta på dette flotte tiltaket en dag, men hittil har det bare blitt med tanken. Det får bli et prioritert ønske til neste sommer. Ja for det blir vel flere anledninger håper jeg?
(Sender en takk til May Lunde for lånet av bildene)

3 kommentarer:

 1. Hei, hei! Kom egentlig tilbake hit etter å ha lest om Davids kilde - ville berømme deg for gode betraktninger. Historien om presten, ja - så mange år etter blir den "interessant"; i hans samtid var det selvsagt en grusom skjebne.

  Ser du har mangt og meget jeg gjerne vil lese, så legger meg som følger. Har nylig opprettet blogg for å skrive og dele historier av interesse - forhåpentligvis!

  Med ønske om en fortsatt deilig juni-måned!
  Lilli

  SvarSlett
 2. Glemte helt å gratulere gjengen på Vedafjell. Det er en prestasjon man knapt kan forestille seg!

  SvarSlett
 3. Jeg må jo bare takke for den fine omtalen. Det var fantastisk å komme til toppen, det hadde jeg ikke trodd jwf akullw klare. Jeg har hadde en tøff start med et komplisert forløp og infeksjoner etter transplantasjonen, kom ut fra Riksen for 3 måneder siden. Det er igrunnen først nå at jeg får oppleve hvor mye bedre kapasitet jeg har. Men det tar tid å få muskler og krefter på plass etter mange år med alvorlig sykdom. Slet like mye med beina som med pusten under marsjen. Hilsen fra Åshild

  SvarSlett