søndag 29. mars 2009

Søndagsmatinè

God gammeldags underholdning med trekkspill, sang og dans står ikke så ofte på programmet her i huset, men idag slo vi til og dro ned på "lokalet" for å bli underholdt. Og det var til og med gratis...
Det var mange som hadde funnet veien ned til Fjellhall i Hillestad, så dette tegnet til å bli en hyggelig ettermiddag.
foto: Jarlsberg Avis v/Karin Irene Lofsberg
Holmestrand Trekkspillklubb med gjester inviterte til søndagsmatinè og det ble en virkelig hyggelig ettermiddag. Programmet var veldig varierende og fint. Først fikk vi høre arrangørklubben dra noen gode gamle slagere fra 50- 60 årene, og etterpå overlot de scenen til "Kjærringspranget". En toradergruppe med 4 stk godt voksne damer, som fikk det til å svinge skikkelig.

Vi fikk også høre to barn fra Kulturskolen i Holmestrand på fiolin. Veldig flott at også de unge kan få vise hva de har lært. Etter en god kaffepause med "masse kaker attåt" + litt loddsalg, var det på àn igjen med litt allsang og mere trekkspill. Det var en meget koselig søndagsettermiddag, og en hyggestund av de sjeldne. Mange takk til trekkspillklubben og til "Kjærringspranget" Jeg kommer gjerne tilbake ved en senere anledning. Dette ga absolutt mersmak.

Loddsalget? Joda jeg vant to små, søte potte-planter. Så nå er påsken reddet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar