søndag 20. september 2009

Fra ridestevnet i Hof

Igår og idag har jeg vært på ridestevne i Hof, hvor mitt eldste barnebarn var deltager. Hun har drevet med hester i ca. 4 år, og bor vel i stallen til tider. Men det er vel de "hestegale" pikers drøm kanskje ?

I ridestevnet denne helgen var det deltagere fra store deler av nabo- kommunene, og tilsammen var det nok med ca. 120 til 140 stk. I den yngste klassen var det premiering/sløyfe til alle som fullførte feilfritt. Det ble en del vegring ved hinderne, men de fleste greidde seg fint igjennom banen.
Christina hadde startnr. 2, og den måtte tidlig opp som skulle få med seg rittet hennes. Stevnet startet nemlig allerede kl 09.00. Det var litt kaldt fra morgenen av, og tåka lå over Hof i de tidlige morgentimene. Men stevnet ble gjennomført i flott stil, uten noen store problemer.

Senere på dagen ble det en liten tur oppom Eidsfoss Kro, og en deilig middag. Her har vi vært flere ganger, men det er alltid like flott å komme tilbake hit. Idag tok jeg noen bilder av Eidsfoss kirke. Den ligger så fint til på en liten odde ved Bergsvannet, like syd for Eikeren. Litt historikk om kirken finner du på en plakett ved porten.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar